0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Recepten

Recepten

Op deze pagina zijn alle recepten verzameld die in nieuwsbrieven voorbij zijn gekomen of op deze website staan, zodat je ze altijd makkelijk terug kunt vinden. 

Wil je meer weten, heb je vragen over recepten, heb je verzoeken of suggesties.. post dan een berichtje op de facebookpagina van de praktijk.

Thaise Eiersalade

Thaise Eiersalade

Deze Thaise eiersalade vergt wat hakwerk, maar is eigenlijk super makkelijk om te maken en heerlijk fris, hartig en voedzaam!

Lees meer
Amandel-Sesam Crackers

Amandel-Sesam Crackers

Deze crackers zijn lekker hartig en voedzaam! Fijn is dat ze ook darmvriendelijk zijn en je ze in een luchtdichte verpakking tot 1 week kunt bewaren.

Lees meer

Viscurry met Verse Ananas en Salade

Deze curry kan op diverse manieren gemaakt worden en is eigenlijk een prima voorraadkast gerecht. Ik had in dit geval geen rode currypasta meer staan en dus besloot ik op een andere manier te werken. Ik had de avond dat ik dit maakte de masaman-curry in mijn hoofd die ik vaak in Thaise restaurants bestel, daarin zitten pinda’s verwerkt en het doet mij altijd denken aan een kruising tussen een curry en satésaus. Ik weet niet of dat nou heel aanlokkelijk klinkt, maar ik vind het heerlijk!

Lees meer

Low Carb Omelet

Veel mensen proberen tegenwoordig suikervrij of suikerarm te eten en daar hebben ze vaak goede redenen voor. Maar wat veel mensen niet in de gaten hebben is dat brood ook veel suiker bevat, in de vorm van koolhydraten. Koolhydraten zijn een soort complexe suikers, in brood zit bijvoorbeeld veel van een complex soort suiker genaamd zetmeel.

Lees meer

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgeblandeerd

- Dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl