0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Maak nu zelf direct een afspraak via onderstaande button!

Mocht je benieuwd zijn naar de specialisaties binnen de praktijk dan kun je dat eerst even bekijken. 

Spreekuurdagen:

  • Gesina heeft spreekuur op dinsdag, donderdag en donderdagavond van 17.30 tot 20.00 uur
  • Aziz heeft spreekuur op maandag, woensdag en woensdagavond van 17.30 tot 20.00 uur

Adres

Diëtist Rotterdam

Energieweg 9 (de praktijk is gevestigd in sportschool David Lloyd)
3041 JC Rotterdam

Telefoon: 010-2262129 / 0628273953
E-mail adres: info@dietist-rotterdam.nl

Wachttijd

Wegens drukte kan de wachttijd oplopen naar 6 weken voor het maken van een standaard intake afspraak.

Het is mogelijk om bij het reserveren van een standaard intake afspraak een optie aan te vinken om op de reservelijst geplaatst te worden, mocht er dan eerder een intake optie vrijkomen dan wordt je op de hoogte gesteld via e-mail.

Wil je een afspraak maken om af te vallen en heb je geen andere bijkomende klachten, zoals maag-darmklachten of hormoonproblemen? Dan is het ook mogelijk om voor een 60 minuten consult te kiezen via het boekingssysteem en is er mogelijk eerder plek.

 

Telefonisch Contact

De praktijk is uiteraard ook telefonisch bereikbaar voor meer informatie, vragen of het boeken van afspraken.

Mobiel ben ik het beste bereikbaar op 06 28 27 39 53 en mocht ik een gesprek missen wegens spreekuur, dan neem ik altijd aan het einde van de dag of de eerst volgende werkdag contact op.

Op het vaste nummer ben ik minder goed bereikbaar.
Nummer: 010 226 21 29 

De praktijk

De Praktijk is gevestigd in de sport & healtclub David Lloyd in Rotterdam Blijdorp. Er is voor deze prachtige locatie gekozen omdat men bij David Lloyd gezondheid serieus neemt en daarom zijn wij een goede aanvulling op elkaars werkgebied. De club is prachtig van opzet met vele faciliteiten zoals groepslessen, fitness, zwembaden, sauna en een zeer uitgebreide kinderopvang. Dit is uiteraard bedoeld voor de leden van David Lloyd.

Ook niet leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom in mijn praktijk. Als wij een afspraak hebben en je komt met de auto rij dan door naar het parkeerterrein van David Lloyd zodat je gratis kunt parkeren. Bij vertrek krijg je van de receptionist een uitrijkaart.

Bereikbaarheid

De praktijk is met de auto makkelijk te bereiken en ligt naast Diergaarde Blijdorp. Neem vanaf de snelwegen A13 of A20 de afrit 13 en volg de borden naar diergaarde Blijdorp en rij vervolgens naar rechts om de parkeerplaats van David Lloyd te bereiken.

Met het openbaar vervoer is de praktijk ook uitstekend bereikbaar, buslijnen 32, 33 en 40 stoppen op 5-10 minuten loopafstand.

Buslijnen 33 en 40 stoppen bij de halte Blijdorpplein, vanaf deze halte is het 400-500 meter wandelen naar de praktijk. Dit is ca. 5 minuten wandelen.

Buslijn 32 stopt bij de halte Abraham van Stolkweg, dit is de dichtstbijzijnde bushalte op 250 meter afstand. Dit is ca. 3 minuten wandelen.

Adres: Energieweg 9, Rotterdam 

 

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl