0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Praktijk in de Media

De praktijk komt regelmatig in de media met interviews en andere leuke nieuwsberichten. Uiteraard hopen we deze pagina steeds weer te mogen aanvullen met nieuwe berichten.

Smoothie Recepten Libelle Gezond

Smoothie Recepten Libelle Gezond

In de (naar mijn gevoel donkere en lange) winter van 2022/2023 werd ik benaderd door de Libelle Gezond met de vraag wat nou een goede smoothie is en of ik een aantal recepten had. Ze zochten een bijdrage voor de voorjaarseditie van hun blad, precies wat ik nodig had...

VPRO Sander en de Kloof

VPRO Sander en de Kloof

Afgelopen donderdag 17 februari 2022 was ik te zien in het VPRO programma 'Sander en de Kloof' in de aflevering 'Gezond Kapitalisme' waarbij twee cliënten van de praktijk werden gevolgd. De presentator Sander Schimmelpenninck onderzoekt in dit programma de verschillen...

Vrouwen eten steeds minder brood; interview EditieNL

Vrouwen eten steeds minder brood; interview EditieNL

Een paar weken terug werd ik gebeld door de redactie van editieNL met de vraag of ze mij voor het programma mochten interviewen over de trend dat vrouwen minder brood eten. Altijd leuk natuurlijk, dus uiteraard ben ik daarop ingegaan! Dat vrouwen minder brood eten is...

Winter en meer honger?

Winter en meer honger?

Winter en meer honger? Bijna iedereen herkent het wel dat je in de winter wanneer het koud is meer honger kunt hebben, natuurlijk smaken vooral warme gerechten beter in de koude periode. Toch hebben veel mensen ook meer trek in zoete of juist zetmeel rijke gerechten,...

Eten en Pubers! Leuker kunnen we het niet maken, of toch wel?!

Eten en Pubers! Leuker kunnen we het niet maken, of toch wel?!

Toen ik de maandag na onze zomervakantie mijn mailbox aan het doornemen was kwam ik een mail tegen van de redactie van het kookprogramma 'Wat eten we?' van SBS6 met de vraag of ik mee wilde werken aan een item over eten en pubers. Onze dochter Robin van 16 jaar riep...

Interview NPN

Een paar weken terug ben ik benaderd door NPN, de branchevereniging Natuur- en Gezondheidsproducten voor een interview. Er waren ook al twee collega diëtisten gevraagd, die net als ik orthomoleculair werken en het is een heel leuk interview geworden. Lees hier het...

Jij ook een insectenburger?

Jij ook een insectenburger?

Afgelopen woensdag (7 januari 2015) werd ik gebeld door de redactie van de radio- en tvzender Open Rotterdam met de vraag of ik naar de studio wilde komen voor een interview over een nieuw product bij een Nederlandse supermarktketen, namelijk de insectenburger. Nou,...

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl