0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Vacatures & stageplaatsen

Vacature Diëtist:

Op dit moment hebben we geen vacatures.

 

Vacature Stagiair:

We zoeken een leuke, enthousiaste en creatieve stagiair met een affiniteit voor complementaire zorg en natuur diëtetiek. De taken zijn deels op locatie en deels thuis in te vullen en betreffen een scala aan werkzaamheden die passen bij de ontwikkeling van onlineprogramma’s. Te denken valt aan het ontwikkelen van menu’s, recepten, fotografie, plannen, teksten schrijven, enz.

De invulling hiervan is gericht op een eind stage, we hebben geen mogelijkheden voor snuffelstages of stages van kortere duur. Ben je enthousiast over deze stagemogelijkheid? Stuur dan je motivatie met CV naar info@dietist-rotterdam.nl!

Ben je (paramedisch) zorgverlener of ben je op een andere manier professioneel met gezondheid bezig en wil je kennis maken of samenwerken? Ben je enthousiast over deze stagemogelijkheid? Stuur dan je motivatie met CV naar info@dietist-rotterdam.nl!

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgeblandeerd

- Dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl