0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Locatie & Bereikbaarheid

De praktijk

De Praktijk is gevestigd in de sport & healtclub David Lloyd in Rotterdam Blijdorp.

Adres:
Energieweg 9
3041JC Rotterdam 

Bereikbaarheid

De praktijk is met de auto makkelijk te bereiken en ligt naast het parkeerterrein van Diergaarde Blijdorp. Neem vanaf de snelwegen A13 of A20 de afrit 13 en volg de borden naar diergaarde Blijdorp en rij vervolgens naar rechts om de parkeerplaats van David Lloyd te bereiken.

Indien je met de auto komt is het mogelijk deze gratis te parkeren op het parkeerterrein van David Lloyd, bij vertrek ontvang je van de receptie een uitrij-kaartje.

LET OP; parkeer niet op het terrein van hotel van der Valk, dit is een betaald parkeerterrein.

Uiteraard is de praktijk ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er stoppen 3 buslijnen in de buurt van de praktijk.

Buslijnen 32, 33 en 40 stoppen op 5-10 minuten loopafstand.

Buslijnen 33 en 40 stoppen bij de halte Blijdorpplein, vanaf deze halte is het 400-500 meter wandelen naar de praktijk. Dit is ca. 5 minuten wandelen.

Buslijn 32 stopt bij de halte Abraham van Stolkweg, dit is de dichtstbijzijnde bushalte op 250 meter afstand. Dit is ca. 3 minuten wandelen.

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl