0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Ervaringen van Cliënten

Via Google Maps Reviews is meer te lezen over de ervaringen van de cliënten van Praktijk Diëtist Rotterdam. Zie hieronder ook de reviews geplaatst via de praktijk. 

Wil jij ook een ervaring delen? Klik dan op deze link

Allergische reactie op voeding

Onze dochter Mina kreeg door bepaalde voeding een opgezwollen gezicht. De huisarts heeft ons doorverwezen en Gesina heeft ons snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. We hebben een uitgebreid advies via de mail ontvangen, we hebben haar advies gevolgd en er was gelijk een goed resultaat.

Mina, 11 jaar


Herstel bij Long Covid

Ik had door long covid zo weinig energie en zoveel cognitieve problemen dat ik niet meer kon functioneren. Tot ik ziek werd had ik een leuke baan als manager IT bij een grote corporate. Daarnaast sportte ik 3-4 keer per week.

Op een gegeven moment viel het me op dat mijn long covid klachten verergerden bij sommige voedingsmiddelen, en daardoor werd ik benieuwd naar het omgekeerde: kan ik mijn herstel ook bevorderen met voeding? Zo kwam ik bij Gesina terecht, en gelukkig bleken haar voedingsadviezen een hefboom voor mijn herstel.

Al jaren had ik last van verstopping, dit verdween binnen een paar weken. Daarnaast kreeg ik adviezen om met name voeding tot me te nemen die weinig energie kost om te verteren (o.a. groente). Daardoor bleef er energie over voor mijn herstel. Dit merkte ik binnen een paar maanden. In de 1,5 jaar bij de praktijk zijn mijn long covid klachten mede door de adviezen van Gesina naar de achtergrond verdwenen. Haar voedingsadviezen pas ik nog elke dag toe. Ik werk weer full time en ik hoop in het komende jaar verder te herstellen zodat ik ook weer kan sporten.

Ik zou de praktijk absoluut aanraden! Voor mij was het erg belangrijk dat de adviezen gebaseerd werden op bloed- en ontlastingsonderzoek. Daardoor kun je het resultaat niet alleen voelen maar ook meten, en zo tussentijds de aanpak aanpassen.

Lot, 32 jaar


Een deskundig advies betreffende voedingswaarden

Ik ben een master student en heb een actieve leefstijl. Ik zocht advies omtrent een aantal specifieke vragen over dieet en voedingswaarde. Het advies overtrof mijn verwachtingen, want ik kreeg advies over mijn volledige dieet.

Ik had na 1 consult al een gezonder en completer dieet en heb de begeleiding als professioneel en vriendelijk ervaren.

M. Smits


Dieetadvies bij langdurige buikpijn van onze dochter van 11 jaar oud

De kinderarts had ons doorverwezen naar een diëtist en het was onze eerste ervaring met een diëtist, dus we wisten niet goed wat we konden verwachten. We zijn heel blij dat we naar de praktijk zijn gekomen, want het heeft onze dochter heel goed geholpen. Gesina dacht heel goed met ons mee, ook met onze dochter. Dat vonden we heel prettig.

Voor zowel mijn dochter als voor mij was het een prettige ervaring. We kregen duidelijke uitleg en praktische adviezen. Het bloed en de ontlasting van onze dochter zijn onderzocht. Op basis van de uitslag van dit onderzoek kregen we supplementen mee en advies over voeding. Twee weken nadat we hiermee begonnen waren, had onze dochter opvallend minder buikpijn.

We zijn heel tevreden en heel blij dat het zoveel beter gaat met onze dochter. Ze heeft nu geen noemenswaardige buikklachten meer. Ik zou de praktijk aanraden, vanwege het grondige onderzoek, de heldere uitleg, en de praktische adviezen.

L.B., moeder van E.S. (11 jaar)


Op zoek naar meer energie en de wens tot afvallen in relatie tot burn-out klachten

Ik ben startend ondernemer en de burn-out heeft mij ertoe aangezet mij te laten omscholen om mensen te begeleiden in het herstel van spanning, stress en burn-out klachten. Dit doe ik door middel van stress en burn-out coaching gebaseerd op Mindfulness en yin yoga.

Mijn energie is aanzienlijk verbeterd, met een aantal weken begon ik meer energie te krijgen. De levend bloed analyse vond ik erg prettig, het is een visuele bevestiging van de stand van zaken op dat moment.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Gesina mij heeft kunnen helpen mijn hormoonhuishouding te herstellen, dit heeft een grote rol gespeeld in mijn mogelijkheid op te krabbelen uit mijn burn-out. Haar doel is om jou er zo snel mogelijk te begeleiden naar herstel en suppletie af te bouwen zodra jouw lichaam dit niet meer nodig heeft.

Ik vond het erg prettig om uitleg te krijgen over wat er gebeurd was in mijn lichaam en wat er nodig is voor het herstel. Door inzicht te hebben in het proces en een duidelijke reden waarom iets nodig is vond ik het makkelijk om mij aan de adviezen te houden.

Irena Brandsma


Histamine gerelateerde klachten nagenoeg weg

Ik ben een man van 65 jaar en gepensioneerd, jarenlang heb ik gewerkt als chemisch analist bij een petrochemisch bedrijf. Ik had last van hardnekkig netelroos en eczeem (op mijn gezicht maar ook elders). Ook had ik last van slapeloosheid en  was ik snel geïrriteerd. In de poging deze klachten te mijden liet ik steeds meer voedsel producten staan. Ik kreeg daardoor steeds minder energie.

Mijn huisarts schreef mij wat zalf en antihistamine medicatie voor, maar dat werkte niet. Ik had eerlijk gezegd dan ook niet veel verwachtingen. De behandeling heeft twee jaar gevergd, zo’n drie tot zes maanden na de start ging het merkbaar beter wat betreft histamine opbouw (netelroos, slaap, energie en meer divers kunnen eten).

Aan de basis van de behandeling staat onderzoek. Dit onderzoek wordt uitbesteedt aan een gecertificeerd laboratorium. Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek wordt in overleg een behandeling ingezet. In mijn geval: natuurlijke antibiotica, antihistamine ,herstellende (darmwand/vlies) en ondersteunende supplementen. De dosering wordt vastgesteld door de behandelaar. Periodiek is er een consult om de voortgang te bespreken. Aan de hand daarvan wordt eventueel besloten extra laboratorium onderzoek te laten verrichten, de behandeling aan te passen of de behandelingslijn door te zetten.

Ik kan tevreden zijn met het resultaat. De histamine gerelateerde klachten zijn nagenoeg weg. Nooit geweten dat deze stof zo vervelend kon zijn. Ik weet dat ik moet oppassen met mijn lichaamsgewicht, beweging moet nemen en oppassen voor histaminerijk voedsel.

Ik zou Diëtist Rotterdam warm aanbevelen want er wordt aandacht, zorg en tijd geleverd. Kortom kwaliteit. Ik waardeer ook de realistische kijk die Diëtist Rotterdam op het nut van de behandeling heeft. Heeft het geen zin dan wordt dit eerlijk verteld.

E. Mollenbrok


Slaapproblemen door maagklachten

Ik had zeer veel maagklachten wanneer ik ging slapen en kon eigenlijk niet meer normaal doorslapen. Ook eten, alcohol en koffie veroorzaakten maagklachten.

Ik voelde me in de praktijk erg gehoord en geholpen, vooral in vergelijking met de vele ziekenhuis bezoeken die ik heb afgelegd waar je meestal elke 4 weken hooguit 10 minuten gezien werd. Mijn problemen zijn zeker niet volledig opgelost, maar het is wel op een dragelijker niveau gekomen. Ik lig niet meer zo veel wakker en de meeste dagen hoef ik er geen rekening mee te houden. Na ongeveer een jaar kon ik weer een stuk beter doorslapen en ik kan weer een redelijk normaal leven leiden.

Prettig vond ik dat er telkens een duidelijke analyse werd gemaakt en ik vervolgens met een plan aan de slag kon.

T.K. 33 jaar


Minder pijn bij endometriose en 5 kg afgevallen

Ik werk als onderzoeker en ben in opleiding tot dynamisch coach en daarnaast ben ik kunstenaar. Ik zocht hulp om pijn te verlichten bij endometriose en ik wilde afvallen.

Na de 3 maanden was ik 5 kg vet afgevallen, had meer energie, was minder neerslachtig en had veel minder klachten rond mijn menstruatie. Ik merk dat ik weer klachten krijg als ik niet goed op mijn dieet let, maar ik weet nu wat ik zelf kan doen om dit te verbeteren.

Ik vond de behandeling in de praktijk een prettige ervaring, ik voelde me welkom en begrepen. Er is een doelgericht plan gemaakt met de gewenste resultaten.

Bedankt voor de weg te laten zien om een mooier leven te leiden. Pijnloze menstruaties, energiek en vrolijk.

Lynn, 28 jaar


Haaruitval en buikklachten

Ik kwam bij Gesina, omdat ik veel lichamelijke klachten had, waaronder haaruitval en een opgezette buik. Ik ben een vrouw van 43 jaar met een gezin en een eigen kapsalon, dus altijd druk in de weer met mijn werk en ik sport graag.

Na een week of acht zijn de klachten verminderd en alhoewel ik er blanco inging is alles boven verwachting gegaan, ik ben nu klachtenvrij.

Ik vond het fijn dat er goed geluisterd is naar mijn verhaal en ik duidelijke uitleg kreeg en onderbouwing van mijn problemen. Ik zou de praktijk 100% aanraden. Het is gewoon eens goed om voor je binnenkant te zorgen. We zijn eigenlijk altijd alleen maar met de buitenkant bezig.. maar ik ben er zelf achter gekomen, als je binnenkant niet goed is dan zie je dat aan de buitenkant.

Cindy  Wentel


Schildklierziekte en advies, ik voel me weer gezond!

Ik zocht advies om met voeding de klachten te verminderen die ik had door m’n schildklierziekte. Ik werk, heb een dochter en doe graag gezellige dingen met vrienden en familie. Ik ben de adviezen gaan opvolgen en voel me weer gezond! Dit is meer dan ik had verwacht. Ik heb een erg fijne ervaring gehad, Gesina is super lief en betrokken en heeft veel kennis en kunde.

Ik ging mezelf vrij snel na het starten van het dieet beter voelen, na verloop van tijd is het steeds beter gegaan. In plaats van symptoombestrijding is Gesina op zoek gegaan naar de oorzaken van mijn ziekte.

Ontzettend bedankt Gesina. Je bent van zeer grote waarde voor mij geweest. Ik ben zo blij me weer gezond te voelen!

Sophie 35 jaar


Afvallen

Ik zocht hulp omdat ik wilde afvallen. Ik heb een druk en actief leven als supermarktmanager en daarnaast sport ik veel.

De begeleiding in de praktijk was goed, na onderzoek bleken er diverse voedselintoleranties te zijn en met aanpassen van mijn voeding was er direct resultaat! Mijn doelen zijn behaald en ik voel me goed, ik ben erg tevreden.

W. Brudmeier


Weer fit en niet meer misselijk!

Ik was al bijna een jaar dagelijks misselijk en extreem moe, daarvoor zocht ik hulp en kwam ik bij Gesina terecht. Ik ben werkzaam als kinderoefentherapeut in mijn eigen praktijk en heb 2 kindjes van 4 en 7 jaar oud. Gelukkig was ik na een week al wat fitter, na een maand voelde ik me echt aanzienlijk beter en na een kleine 3 maanden voelde ik me weer fit.

Ik heb een hele goede ervaring gehad in de praktijk en ben heel goed geholpen. Er werd heel goed geluisterd naar mijn klachten en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Ik vond het ook fijn dat we de consulten online konden laten plaatsvinden.

Marieke, 38 jaar


Teveel ijzer in het bloed

Ik zocht hulp, want ik had teveel ijzer in mijn bloed en het heeft even geduurd voor er resultaat was omdat ik het moeilijk had om mijn eten aan te passen. Na ongeveer 1 jaar had ik weer goede bloedwaarden.

Ik vond het een fijne begeleiding, Gesina is een zeer gevoelige vrouw en luistert goed. Ze gaf me goede tips om mijn eten en beweging aan te passen.

Elke Schwarze


Een heel positieve ervaring!

Ik ben een 21 jarige student, op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie en daarnaast werk ik met kinderen met gedragsproblemen en ontwikkelachterstanden. Ik zat niet goed in mijn vel, was vermoeid en wilde afvallen. Ik heb PCOS en ik had geen idee hoe ik mijn PCOS klachten het best kon verminderen. Ik had het gevoel dat ik niet helemaal begreep wat mijn lichaam nodig had.

Ik heb zo’n fijne ervaring aan de gesprekken met Gesina. Ze heeft me geholpen mijn eigen lichaam te begrijpen en heeft me de juiste tools gegeven om hiermee aan de slag te gaan. Ze nam de tijd om met een open houding en begrip naar mijn verhaal te luisteren. Naast dat het leerzame gesprekken voor mij waren voelde ik me ook heel erg op mijn gemak.

Gesina heeft me geholpen om niet alleen mijn klachten te verminderen maar ook de oorzaak écht aan te pakken. Ik vond het heel fijn dat we eerst begonnen met een uitleg over hoe hormonen werken en wat mijn lichaam (en ik) nodig heeft om energieker te zijn. Door de uitleg heb ik aanpassingen gemaakt die me niet alleen beter lieten voelen maar ook bij me paste. Ze hielp me ook inzien hoeveel effect stress op mijn lichaam heeft en hoe ik hier mee om kon gaan. Voor iemand die zoveel stress heeft als ik, was dit een hele verbetering.

Ik kreeg meer energie, minder eetbuien en mijn erge acné verminderde ontzettend erg! Ik kwam vooral voor mijn energie, afvallen en eetbuien. Ik had niet verwacht dat mij acné zo veel minder zou worden maar daar ben ik zo blij mee. Het gesprek met Gesina gaf me al veel goede moed omdat ik hiervoor het gevoel had dat ik niet wist waar ik nou moest beginnen. Ze liet me zien dat ik al goed bezig ben en gaf me tools om hierop verder te bouwen. Zo hebben we samen ervoor gezorgd dat ik me nu zo fit voel.

Ik ben niet erg afgevallen maar ik heb juist geleerd dat ik een gezonde leefstijl belangrijker vind. Daarnaast ben ik ontzettend blij met het verminderen van mijn eetbuiten en acné en dit vind ik zo positief.

Ik raad de praktijk al aan mijn vrienden aan en ik zou iedereen met vragen rondom dieet aanbevelen om naar Diëtist Rotterdam te gaan. Er wordt niet zomaar een oplossing aanbevolen maar gekeken naar een manier die bij jou aansluit en wat jij nodig hebt. Ieder lichaam en ieder persoon is anders en hier wordt goed rekening mee gehouden. Ik kon praten over voeding maar ook over stressvolle momenten die mijn dagen hadden beïnvloed.

Diëtist Rotterdam geeft goede begeleiding, receptentips, uitleg en supplementen. Het fijnst vond ik de gesprekken en het contact met Gesina. Zij nam echt de tijd om een oplossing te vinden die bij me past en ik schaamde me niet door de fijne relatie.

CA 21 jaar


Van migraine verlost!

Ik wilde van mijn migraine af en ik was ongeveer 10 kilo te zwaar, mede door mijn werk had weinig beweging. Dat heb ik heel bewust moeten integreren in mijn leven.

De adviezen hebben zeker aan mijn verwachtingen voldaan! Ik ben namelijk helemaal migraine vrij sinds een maand of vijf, daarvoor had ik twee aanvallen per maand. Onder invloed van het anders eten met een eliminatiedieet na bloedonderzoek en een andere leefstijl veranderde mijn migraine eerst in hoofdpijn en verdween daarna helemaal. Ook ben ik 12 kilo afgevallen en ben ik weer op het gewicht dat ik had voor ik mijn drie kinderen kreeg (18 jaar geleden).

M Willems, 50 jaar


Verlost van pijnklachten!

Als student met diverse hobby’s en een startende onderneming heb ik het druk en wilde ik graag van mijn buikpijnklachten af. Dankzij het advies en de begeleiding ben ik van mijn klachten af, mijn verwachtingen zijn overtroffen! Ik had niet verwacht dat ik er zoveel baat bij zou hebben, het verschil is duidelijk waarneembaar.

Ik vond het fijn dat Gesina naast dat ze vakkundig is, ook meedenkt en begripvol is.

Ceylan, E.


Herstel van Covid19

De algemene ervaring was goed. Ik heb 2 hele fijne gesprekken gehad met Gesina. Ze kwam professioneel over, ik merkte dat ze enorm veel kennis over voeding bezit en ik vond het interessant om naar haar te luisteren.

Het ‘college’ dat ik kreeg over het hele spijsverteringsproces. Ik vond het bijzonder interessant en leerzaam om hiernaar te luisteren.

Met behulp van de voedingstips heb ik nu meer energie en minder last van mijn maag en darmen. Dit merkte ik na ongeveer een maand, ik had door mijn nieuwe eetpatroon geen heftige terugvallen meer, ervoor wel.

Ik ben tevreden met het resultaat. Ik heb nu een nieuw eetpatroon dat me bevalt en mentaal ook goed zit. Ik zie de toekomst positief in door aan dit voedingspatroon vast te houden.

B.v.d.H.


Hormonale klachten

Ik zocht hulp voor klachten rondom hormonen en het immuunsysteem. In de reguliere zorg werd ik weg gestuurd met ‘niks aan te doen’. Hier werden mijn klachten serieus genomen en zijn ze na een intensieve kuur en dieet zeer afgenomen.

Er was binnen een paar maanden resultaat, ik heb verminderde hormoon gerelateerde klachten en een beter immuunsysteem. Naast dat de klachten zijn afgenomen heb ik genoeg informatie en basis om klachten in de toekomst klachten te voorkomen.

De begeleiding heb ik ervaren als deskundig, duidelijk, prettig in de omgang. Met name ook een duidelijke uitleg over wat er in je lichaam allemaal gebeurt.

J.H. 36 jaar


Hulp voor darmproblemen en meer energie!

Ik werk momenteel bij een jeugdhulporganisatie, op een trainingsgroep met jongeren. Daarnaast ben ik bijna twee jaar getrouwd en heb ik twee cadeau kindjes. Qua hobby’s hou ik er van om in de natuur te zijn en mijn creativiteit de ruimte te geven.

Binnen een aantal maanden merkte ik al wel vermindering in de darmklachten en na een half jaar tot een jaar meer toename in mijn energie. Ik was ook aan het herstellen van een burn-out, dus door een samenhang van factoren, ben ik stap voor stap op veel gebieden hersteld.

Ik ben zeker tevreden met het resultaat. Ik voel me een stuk zekerder over wat ik wel of niet kan eten. Hier heb ik jaren mee geworsteld. Ik heb minder last van ongemakken of krampen, waardoor ik me ook geestelijk een stuk rustiger voel. Ik heb erg gemerkt dat mijn buikklachten vaak ook van invloed waren op mijn stemming en andersom.

Ik zou de praktijk zeker aanbevelen! Gesina is een hele warme, betrokken vrouw die echt het beste met je voor heeft. Ik heb me altijd erg gehoord gevoeld. Buiten haar fijne persoonlijkheid om, heeft ze onwijs veel kennis en expertise, waardoor ik haar het vertrouwen durfde te geven om met haar een behandeltraject aan te gaan.

We zijn echt gefaseerd te werk gegaan om mijn darmproblemen aan te pakken. Hoewel het best ingewikkeld kan zijn, heeft ze me heel goed geholpen  door in elke fase duidelijke/goed haalbare stappen te laten zetten en suppletie te laten gebruiken. Er is niet alleen grondig naar mijn darmen gekeken, maar er is ook echt naar het totaalplaatje gekeken in de zin van wie ik als persoon ben.

Alicja Bos


PCOS, darmklachten en vermoeidheid

Ik ben leerkracht op een basisschool en zocht in eerste instantie hulp bij het omgaan en kunnen afvallen met PCOS, later kwamen daar darmproblemen en vermoeidheidsvragen bij.

Gesina is een lieve vrouw die altijd begripvol naar je luistert en meedenkt in oplossingen. Ze heeft me geleerd om te gaan met PCOS en lief te zijn voor mijn darmen. Dit heeft geleid tot snel en goed resultaat. Ik zit lekkerder in mijn vel, heb meer energie en ben ook afgevallen. Ik ben zeker tevreden met het resultaat. Het is soms wel lastig het dieet vol te houden, maar het is het waard!

Ik raad haar bij iedereen aan! Ik heb gemerkt dat het effect heeft wat zij vertelt over het menselijk lichaam en wat goed voor het lichaam is. Ik heb inzicht gekregen in gezonde voeding en ben er op een andere manier naar gaan kijken. Soms, in tijden van onwetendheid, had ik een aangepast en persoonlijk voedingsschema fijn gevonden. Het blijkt dat met name Paleo voeding goed bij mij past. Ik heb hierdoor ook lekkere recepten ontdekt, die ik nog steeds maak.

C.G. de Vos, 29 jaar


Mijn kind had buikpijn en opgeblazen buik

Het dieet was voor mijn kind van 6 jaar oud lastig te volgen, echter heeft hij nog nauwelijks last van zijn buik. Ook heeft hij nu dieet beperkingen, voelt hij zich beter. We zijn er na driekwart jaar nog niet geheel uit welke hij wel en niet kan eten, maar de buikpijn is nagenoeg verdwenen.

Anoniem


Minder buikpijn en meer energie

Ik wilde vooral minder buikpijn en in de ten tweede meer energie en eventueel wat afvallen.

Ik ben 32 jaar oud, woon samen met mijn kat en ben net met mijn eigen creatieve onderneming gestart. Toen ik net bij de praktijk kwam was mijn leven erg stormachtig, daar werd ook rekening mee gehouden.

Ik heb dingen geleerd die ik nog niet wist en bevestigd gekregen wat ik beter wel en niet kan eten om mijn buik rustig te houden. Ook de tips rondom de trage schildklier en wat te eten vond ik heel erg fijn. Maar het ligt er uiteindelijk natuurlijk aan wat ik zelf in mijn mond stop. Ik heb triggers wel beter geleerd en vindt het bijvoorbeeld fijn om te weten dat ik beter niet drie keer per dag gluten of lactose moet eten. Het dieet om de darmen te herstellen vroeg veel toewijding, dit vond ik echt heftig.

Al met al vond ik de uitgebreide uitleg, kennis en rust van de diëtist fijn.

Linda C. 32 jaar


Nog niet klaar om achter de begonia’s te zitten!

Ik zocht hulp voor mijn zieke darmen, wilde afvallen en gezonder leven. Na ruim 40 jaar zonder succes de mallemolen van de reguliere medische zorg te hebben doorlopen was er nu eindelijk succes op een korte termijn. Mijn darmen zijn weer 100% oké en dat binnen circa 6 maanden. Resultaat met afvallen is goed maar ik wil nog meer kwijt.

De adviezen en de persoonlijke benadering vond ik fijn. Daarnaast dat er naar jou als totaal wordt gekeken in plaats van een afzonderlijke kwaal. Het was mijn beste keus in het leven om bij de praktijk in behandeling te gaan. Met andere woorden; 40 jaar pijn en nu pijnvrij!

Marco Dor


In ruim 4 maanden 8.5 kilo kwijt!!!

Ik ben een jonge vrouw werkzaam als adviseur en veel onderweg, daarom wilde ik meer energie en beter voor mezelf zorg. Mezelf leren voeden in plaats van vullen. De eerste week had ik al resultaat en ik ben in vierenhalve maand nu 8.5 kilo kwijt. Ik heb geleerd om gevarieerd te eten, echt aandacht te besteden aan de voorbereiding en ik heb plezier in het koken. Ik kreeg al binnen een dag mijn advies en vond de begeleiding heel effectief. Gun het jezelf!

W.L.S.


Doorbraak voor onze 13 jarige zoon

Mijn zoon van 13 jaar heeft gedurende ren aantal maanden heel veel buikpijn gehad door prikkelbaar darmsyndroom. Wij wilden voor hem heel graag een oplossing voor deze klachten. Wij hebben de contacten, tips, adviezen als heel fijn en waardevol ervaren. Het was voor onze zoon echt een doorbraak voor de problemen met zijn darmen. Onze zoon is normaal gesproken altijd lekker actief, hij hockeyt graag, doet aan veel watersporten en gaat graag met vrienden op pad. Door zijn klachten lukte dat allemaal niet meer.

De resultaten door de adviezen, onderzoeken en voedingssupplementen zijn boven verwachting te noemen. Onze zoon functioneert weer normaal en is klachtvrij! Met een aantal weken door aanpassing van voeding en de juiste supplementen al merkbaar resultaat!

We zijn zeer tevreden over het resultaat, klachtvrij. Dit is wat je een puber van 13 jaar gunt!

Ik zou de praktijk zeker aanbevelen, omdat Gesina zeer deskundig is, de tijd neemt voor onze zoon om uit te leggen wat de oorzaak is van de problemen met zijn darmen. Heel waardevol ook voor zijn herstel!

Brigitte


Verbetering bij Colitis Ulcerosa

Gestaag merkte ik na de praktische tips en adviezen een verbetering, mijn opvlammingen zijn minder geworden en ik weet beter wat ik kan aanpassen als het zo ver is. Met een holistische aanpak met zeer goede medische kennis ben ik fijn geholpen.

Ik heb goede adviezen gekregen o.b.v. testen. Ook de supplementen die ik heb gekregen, deden goed hun werk. maar boven alles heeft Gesina mij doen inzien dat ik mijn gezondheid serieuzer moet nemen en mij niet ‘laten leven’ door mijn omgeving.

Nadia, 28 jaar


Schommeling in de bloedsuikerspiegel

Er is meer dan aan mijn verwachtingen voldaan. De begeleiding bleek heel deskundig, meedenkend en oplossingsgericht. Bovendien afgestemd op je eigen eetpatroon en gewoonte.

De huisarts was onbekend met de diagnose ‘insuline resistentie’, maar Gesina had onmiddellijk door wat er aan de hand zou kunnen zijn. Met een dieet en bewegingsprogramma voelde ik mij na een week al opknappen.

De gezonde orthomoleculaire voeding sloot ook heel goed aan bij mijn eigen eetgewoonte. Gesina is heel opmerkzaam en heeft heel veel kennis in huis. Bovendien was ze heel vriendelijk en open waardoor de gesprekken behalve leerzaam en nuttig ook gezellig waren.

Giny


5 kilo afvallen in 2 maanden i.v.m. IVF-traject

Ik ben bekend met PCOS en kom in aanmerking voor een IVF-traject, echter vond mijn gynaecoloog me nog iets te zwaar. Ik was al ca 2 jaar bezig met bewust eten waardoor ik 8 kilo ben afgevallen, maar bleef op een gegeven moment ”hangen”. De laatste kilo’s zijn er zo afgevlogen nadat ik bij Gesina was geweest.

Ik vond het een prettige ervaring. Er werd geluisterd naar mijn hulpvraag (echt kilo’s eraf) op een gezonde manier en er wordt niet een standaard aanbod gedaan.

Ik heb ook veel tips gekregen over eten combineren met sporten en ik moet er wel bij zeggen dat ik nu ca 3 keer in de week sport. Ik vond het zelf afspraken kunnen maken in de agenda ook heel erg fijn en laagdrempelig.

Anoniem


Iets afvallen

Ik werk 4 dagen per week in een ziekenhuis op kantoor. Na werktijd ga ik graag naar de sportschool en ik viel maar niet af ondanks dat ik 3-4 keer per week naar de sportschool ga en gezond eet. Ik bleek de verkeerde dingen te eten en veel te weinig eiwitten binnen te krijgen!

Het gesprek met Gesina heeft mij zeker een zetje in de goede richting gegeven! Ik vind het een hele fijne praktijk, ik werd zeer goed geholpen en de uitleg was heel volledig.

Na 1 maand was ik al iets afgevallen in vet i.p.v. spier wat positief was! Ook zit ik lekker in mijn vel en heb ik meer energie. Ik ben tevreden met de start die is gemaakt. Nu doorpakken en dan gaat het vanzelf.

M. v/d H


Meer energie en minder maag-darmklachten

In het dagelijks leven ben ik consultant voor een softwarebedrijf en daarnaast ben ik gepassioneerd skiër en snowboarder. Een druk bestaan waarbij deze klachten mij in de weg stonden.

Na via het reguliere artsen en behandelaars al een eind op weg te zijn gekomen, gaven aanpassingen aan mijn dieet uiteindelijk de extra energie om mijn passies weer te kunnen beoefenen. Ik ben erg tevreden omdat door het dieet minder medicatie hoef te slikken, mijn klachten aardig stabiel zijn en ik steeds meer energie heb.

Tijdens de behandeling zijn er veel oplossingen aangedragen. Dat was soms wat veel, maar het zoeken naar oplossingen is tegelijkertijd ook het sterke punt van de begeleiding. Zeker voor mensen met vage maag-darm en vermoeidheidsklachten zoals ik, zou ik de praktijk aanbevelen. Gesina is hier echt in gespecialiseerd.

Maarten 30 jaar


Nooit verwacht dat het zo goed zou werken

Ik had een opgezwollen buik en weinig energie en daar wou ik vanaf. Ik ben student aan de TU Delft. Paardrijden doe ik 3 keer per week en ik rij wedstrijden en ik doe veel aan yoga. Naast mijn studie werk ik als recruiter bij een projectenbureau voor technische studenten. Een druk bestaan waarbij ik mijn energie goed kan gebruiken.

Gesina is heel erg aardig en heeft veel verstand haar vak. De consulten waren altijd heel nuttig, ze weet veel informatie in korte tijd duidelijk over te brengen. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van een diëtiste, behalve dat ik wel graag iemand wou die echt gespecialiseerd was in darmen. Ik had nooit verwacht dat er echt soort een behandelprogramma gemaakt zou kunnen worden en dat dat zo goed zou werken. Het was boven verwachting effectief.

Ik merkte na ongeveer een maand resultaat in de zin van dat ik een veel minder opgeblazen gevoel had en geen verstopping meer. Na ongeveer een half jaar was ik er ook achter welke voeding dit precies veroorzaakt. Om meer energie te krijgen heb ik nog wat meer tijd nodig. Het was best moeilijk om het dieet streng te volgen, maar als ik dan bedacht dat ik geen buikpijn meer had dankzij dat dieet was het niet moeilijk meer. Gelukkig kan ik nu ook veel minder streng het dieet volgen omdat mijn darmen weer in goede conditie zijn.

Voor mij zou het de ervaring nog meer verbeteren om iets meer contact te hebben tussen de afspraken door, bijvoorbeeld via de mail, om beter gemotiveerd te blijven maar ik snap ook dat Gesina het daar te druk voor heeft. (* noot van Gesina; er is een online programma in de maak dat in deze wens gaat voorzien)

Ik zou het zeker aanbevelen omdat het mij veel geholpen heeft, maar mensen moeten wel heel gemotiveerd zijn omdat het veel tijd, geld en moeite kost om een dieet en de supplementen goed vol te houden.

Caroline van Calcar


Advies aangepast op mijn levensstijl

Als muzikant heb ik een druk, onregelmatig leven met weinig ritme. Ik was bang dat ik me aan te veel regels zou moeten houden. In plaats daarvan kreeg ik tips en informatie aangepast aan mijn levensstijl.

Ik vond de sfeer, de persoonlijk aangepaste hulp en het inlevingsvermogen van Gesina erg fijn. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar het gaat zeker de goeie kant op. Als ik er zelf aan blijf werken heb ik een regelmatiger eetpatroon.

Robin, 21 jaar


Meer energie en kennis

Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik last heb van cellulitis en ik ben door de consulten veel bewuster gaan eten. Ik had gehoopt dat ik DE oplossing zou vinden voor de cellulitis, maar dat is helaas niet zo makkelijk. Er blijken veel factoren een rol te spelen. Ik vind het prettig dat ik bewuster ben geworden van de invloed van voeding op mijn gezondheid en de diëtist weet waarover ze het heeft en is heel erg professioneel.

Anoniem


Uitgebreid advies omtrent veganisme

Ik ben studente en loop voltijds stage in de psychiatrie. Daarnaast heb ik een hoop hobby’s en te weinig tijd en energie om alles te doen. Na de intakesessie had ik allerlei tips en adviezen om mijn voeding meer in balans te brengen, waar ik goed mee aan de slag kon. Ik vond het fijn dat ik een zeer uitgebreide advies per mail heb ontvangen, zodat ik na de intake genoeg info had om zelf mee verder te kunnen. Ik vond de diëtist een fijne betrokken vrouw die met verstand van zaken meedenkt in jouw situatie.

Ik weet nu waar ik op moet letten bij veganistisch eten en hoe ik de vitaminen en mineralen in balans kan houden.

M. van der Waard, 25 jaar


Meer energie bij een veganistisch dieet

Ik wilde een afspraak om te bekijken of ik voldoende voedingsstoffen binnen kreeg i.v.m. vegetarisch en later veganistisch dieet. Ook wilde ik meer energie voor al mijn activiteiten. Ik werk 3 dagen en 1 dag vrijwilligerswerk . Ik hou van yoga, wandelen met de honden, sporten en lezen.

Ik werd tijdens de afspraken fijn bejegend, er werd goed geluisterd en meegedacht. Ik heb zeer waardevolle tips gekregen. Ik heb ook veel zelf uitgezocht en had graag nog iets meer informatie als boeken tips aangeleverd gekregen.

De holistische kijk op klachten door naast diëtetiek, de orthomoleculaire achtergrond mee te nemen vind ik prettig.

Anoniem


Minder last van PDS klachten

Wegens ernstige prikkelbare darm syndroom en weinig energie heb ik een afspraak gemaakt bij de praktijk. Ik heb een drukke full time baan in een hotel als manager. Met daarnaast veel hobby’s zoals, reizen, fietsen, wandelen, lezen, voetbal, en in de sportschool met mijn maatjes spinnen en crossfitten.

Ik heb de begeleiding als heel behulpzaam, meedenkend, prettig in de omgang ervaren. Ik kreeg veel uitleg over spijsvertering en er waren duidelijke afspraken.

Het resultaat is boven verwachtingen, 60% minder last van PDS d.w.z. geen rare ontlasting meer, weinig last van een opgeblazen buik en veel meer energie. Ook meer weerstand! Heel bijzonder dat de griepgolf aan mij voorbij is gegaan!

Zodra de melk uit mijn dieet was geschrapt ging het stukken beter. Ook na de intensieve behandeling met supplementen merkte ik al goed resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat, maar weet ook dat ik de regels moet blijven volgen om dit te behouden. Dit is stuk makkelijker omdat ik nu veel beter weet wat wel goed is en wat slecht is voor mijn lichaam. De supplementen ondersteunen me hierbij.

Ik zou de praktijk zeker aanbevelen, alleen moet men er wel van bewust zijn dat het toewijding en ook veel geld kost. Dat is wel iets wat men zich moet bedenken voordat men eraan begint. Anders is het zonde van tijd, moeite en geld.

Ben heel blij dat ik dit traject ben ik gegaan, want dit heeft me veel inzichten in mijn eigen lichaam en verbetering gebracht. Levenskwaliteit verbeterd met meer energie, weerstand en redelijk normale spijsvertering mits ik me aan de regels houd.

Geraldine


Cholesterol verlaging en verbetering van de lever

De verlaging van het cholesterol ging redelijk snel en ik ben tevreden over de duidelijke uitleg.

Anoniem


Afvallen en betere stemming!

Ik wilde uitzoeken wat bij mij past om energieker, fitter en slanker te worden en mijn hormonen in balans te krijgen. Ik heb er veel van geleerd en toegepast. Ik heb uitgevonden wat bij mij past. Mijn vetpercentage is omlaag, spiermassa omhoog en ik ben afgevallen. Met supplementen ook aan mijn energie en stemming gewerkt en die verbeterde ook redelijk snel.

In 4 maanden was ik 4 kilo kwijt, totaal 6 kilo vet eraf en 2 kilo spier erbij! Ik ben zeer tevreden over het resultaat.  Met de tips en aanpassingen kan ik de rest van mijn leven profiteren van wat echt bij mij past aan eetpatroon. Geen streng dieet gewoon echt op maat voor mij.

Ik had blij geweest met een kortere wachtlijst 😉 maar het is een goéd teken want de praktijk is druk!!!

Tamara


Afvallen voor een medische keuring

Ik heb veel informatie gekregen bij aanvang waardoor je ook weet waarom je iets moet doen.Het resultaat gaat langzaam maar gestaag: het dieet geeft de eerste zet maar daarna is het dieet, veel beweging en een gezondere levensstijl nastreven.

Het is wel heel erg wennen aan een andere levensstijl en het is inmiddels een gewoonte geworden om meteen te kijken hoeveel koolhydraten een product bevat: zit daar meer in dan ongeveer 7% dan zal het niet meer geconsumeerd worden.

Ik vond de flexibele afspraken fijn, in begin is tijd nodig om e.e.a. te verduidelijken, later kan een consult binnen 15 minuten afgehandeld worden en uiteindelijk kun je het zelf.

WvanPruissen


Herstel na burn-out

Gesina heeft me verder op weg geholpen in mijn herstel van een burn-out. We hebben gewerkt aan de gezondheid van mijn darmen. Haar werkwijze en de afspraken zijn heel helder en concreet.

Ik ben blij met de resultaten, de laatste paar maanden zijn mijn burn-out klachten veel minder vaak aanwezig en veel milder geworden. Het resultaat was na ca. 3 maanden merkbaar omdat we toen echt aan de slag zijn gegaan met het bestrijden van problemen in mijn darmen.

De uitgebreide kennis en het feit dat de praktijk samenwerkt met laboratoria voor de uitvoer van darmonderzoek vond ik fijn. Gesina weet veel van orthomoleculaire geneeskunde en daar ben ik zelf inmiddels ook groot voorstander van.

E. De Looff


Verlaging van cholesterol

Ik heb de afspraken als zeer prettig ervaren en met de tijd ben ik anders naar voeding gaan kijken gelukkig. Het is een langer proces en het is fijn om telkens bij te schakelen, ik denk dat het met de tijd wel goed komt.

Ik was blij met het advies om uitgebreider bloed onderzoeken te doen, Gesina heeft veel kennis en is fijn om mee te praten.

Nicole


Na 6 maanden het meeste op de rit

Ik vond vooral het meedenken fijn, er wordt gekeken naar je situatie en wat er wel en niet haalbaar is. Ik had last van een prikkelbare darm en dunne ontlasting en de eerste resultaten waren er na 3 maanden en na 6 maanden was het meeste op de rit.

Er zat een duidelijke opbouw in wat betreft de therapie. Stap voor stap hebben we de zaken doorgenomen. Voor mij werkt dat erg fijn, want ik heb een drukke baan en deeltijd studie fysiotherapie. Daarnaast sport ik 3-5 keer per week, heb een zoontje van 2 jaar oud.

Ik ben heel blij met het resultaat. ik heb veel minder last van mijn darmen en weet wat ik moet doen om mijn darmen gezond te houden.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Gesina. Het is soms niet makkelijk je patronen aan te pakken, maar samen stap voor stap is het toch gelukt. Daar heeft ze een belangrijke rol in.

Tieme de Wit


Minder darmklachten en handvatten om deze aan te pakken

Ik ben moeder, fysiotherapeut en doe aan hardlopen. Wegens darmklachten zocht ik hulp bij de praktijk. De ervaring was heel positief: er is goed geluisterd en onderbouwd advies op maat gegeven. Ik heb nu een stuk minder darmklachten en heb nu ook handvatten om deze aan te pakken. Er was na een paar maanden resultaat, minder last van opgeblazen buik en betere stoelgang.

B. De Klerck


Buikklachten opgelost

Ik ben een student en hou van klimmen, boulderen en zwemmen. Ik wilde graag meer energie, en had pijn in mijn buik, die was opgezwollen en ik was zwak en veel ziek. Bij de praktijk kreeg ik goede begeleiding en kreeg ik veel inzichten en kennis over de problematiek en het lichaam.

De klachten zijn weg en ik heb mijn lichaam beter leren kennen als er symptomen zijn van verslechtering of verbeteringen van mijn darmflora. Het duurde een half jaar denk ik, van pittige buikklachten, pijn, opgezette buik, wisselende ontlasting, vermoeidheid… naar een normale buik en geen tot bijna geen buikpijn meer. Ik heb weer goede energie en heb mezelf beter leren kennen, hoe mijn lichaam reageert op stress en voeding

J.Y. Lapworth


Aankomen en meer energie

Ik ben ondernemer en had behoefte aan meer energie en wilde aankomen. De begeleiding was zorgvuldig, snel en duidelijk. Mijn vermoeidheidsklachten zijn grotendeels weg. Ik heb meer energie en ben aangekomen. Het is nu ook duidelijk voor mij voor welke voeding ik allergisch ben en welke niet.

Het heeft ongeveer een jaar geduurd voordat we helemaal klaar waren met onderzoek. Het was niet makkelijk, maar wel belangrijk. Dit is dus een traject dat zorgvuldig gedaan moet worden. Zodra de oorzaak was gevonden, is er een stappenplan gemaakt om alles weer op te bouwen en resultaat is positief.

Rodiaan M.


Hulp bij afvallen

Ik ben een vrouw van 38 jaar en moeder van 2 kinderen, ik hou van sporten en buiten leven en ik het moeite met afvallen. De eerste resultaten waren na 1 maand 3 kilo minder en in 6 maanden totaal 9 kilo minder. Ik heb geen honger gehad, maar gewoon geleerd goed te eten. Het was voor mij de perfecte hulp en ik heb de praktijk al bij diverse vrienden aanbevolen.

Ik vind het goed dat je geen vast dieet krijg en dat je leert wat en hoe je moet eten. Kortom een goed en duidelijk advies.

I. Castillo, 38 jaar


Begeleiding bij chronische ziekte en vermoedens bevestigd

Ik ben een 48 jarige vrouw die door ziekte al 10 jaar niet meer werkt, ik heb chronische ziekte van Lyme en mede daardoor, én langdurig medicijngebruik waren er nogal wat lichamelijke zaken ontregeld

Gesina luistert, neemt alle tijd voor je, neemt je zeer zeker serieus (wat regulier niet altijd het geval is) en geeft zeer uitgebreid en deskundig advies. De “knelpunten” werden tijdens consulten zeer deskundig en gericht opgespoord door bloed- en ontlastinsgonderzoek. De twijfels die ik al jaren had over het reguliere beleid en (mis)diagnoses zijn bevestigd

Samen met Gesina hebben we wegen gezocht om gluten- en gistvrij te gaan eten en er is een candida-probleem opgespoord. Door glutenvrij te gaan eten was ik al binnen enkele weken van klachten zoals jeuk, opgeblazen gevoel en buikklachten af. Ik ben zeer tevreden, ook al kan ik door omstandigheden niet verder gaan met de consulten, maar ik ga alle adviezen zeker meenemen in de toekomst.

Ik zou de praktijk aanraden, Gesina is zeer vriendelijk, oprecht, luistert, geeft adviezen die uitvoerbaar zijn en neemt daarvoor alle tijd. Geen haastklusjes meer. De uitgebreide uitleg die ze werkelijk over ieder aspect van voeding en beweging geeft.

Ik zou niets veranderen! Zeker zo houden zoals het is, waar een mens gewoon mens kan zijn.

Jacqueline Bezemer, 48 jaar


Vetmassa afname en spiermassa toename

Ik ben werkzaam als dansdocent en choreograaf. Daarnaast sport ik veel, ik doe aan hardlopen, krachttraining en yoga. Met mijn intensieve werkzaamheden, het sporten en een druk gezinsleven wilde ik graag meer een constante energie krijgen. Maar ook minder blessuregevoelig worden, vet verliezen en juist groeien in spiervolume.

Gesina is kundig en prettig om mee te praten, er wordt gekeken naar een totaalbeeld, naar jou als mens, naar jouw specifieke behoeftes. Niet alleen gaat het over calorieën tellen of over vetten of koolhydraten, maar ook over balans tussen voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen.

Ik ben behoorlijk strikt met Gesina’s adviezen aan de slag gegaan en had daardoor ook snel resultaat: ik ben 5 kilo afgevallen in 3 maanden tijd, tegelijkertijd ben ik in spiermassa toegenomen en voel ik me beter in het algemeen.

Ik voel me meer in balans en minder moe. Maar dat komt denk ik ook omdat ik mentaal iets overwonnen heb. Het besluit om een professional in de arm te nemen en niet zelf maar ‘door te modderen’ heeft daartoe zeker bijgedragen.

Sanne, 49 jaar


Eindelijk is mijn wens uitgekomen, een buikpijn vrije periode!

Ik had al sinds ik klein ben last van mijn buik. Op mijn twaalfde werd dit erger, maar de dokter zei dat het een spastische darm was en deed er verder weinig mee. Ik ben elk jaar teruggegaan met klachten, maar werd telkens niet heel serieus genomen. Tot ik op mijn 18e wel erg ziek werd, geen energie meer had en alles wat ik at er ook weer uit gooide. Toen ben ik melk en glutenvrij gaan eten. Dit hielp, maar niet genoeg. Dus deed ik een darmonderzoek. Ik werd wakker tijdens dit onprettige onderzoek en ze hebben deze dus moeten staken. Ik heb later nog een darm- en maagonderzoek gedaan, maar ze waren achteraf mijn uitslag kwijt om vervolgens twee verschillende uitslagen te krijgen. Bovendien bleek dat ze met de manier waarop zij het onderzoek hadden gedaan, nooit hadden kunnen vinden of ik een gluten intolerantie of coeliakie heb. Ik was dus wel klaar met het ziekenhuis. Iemand vertelde mij dat ik eens naar een orthomoleculair therapeut moest gaan en toen ben ik gaan zoeken. Zo kwam ik bij Diëtist Rotterdam.

Mijn ervaring bij de praktijk is heel goed. Eindelijk zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd; ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik bijna geen last meer heb. Ik hoopte dat ik met deze begeleiding er achter zou komen wat er aan mij mankeerde, maar er is veel meer dan dat gedaan. Ik ben super goed begeleid naar herstel.

Zodra ik aan mijn, voor mij aangepast, dieet begon, namen de klachten al af. Op een gegeven moment waren de klachten bijna weg. Ik ben in de lente begonnen en ben nu in de zomer bijna klaar met het proces. Op dit moment gaat het goed met mij, beter dan ik mij 2 jaar geleden kon voorstellen dat ik mij ooit zou voelen. Er zijn nog een paar kleine klachten, maar daarvoor wordt ik nog steeds goed begeleid en ze worden met elke afspraak minder.

Twee jaar geleden vroeg ik aan mijn vriend: “zou er ooit een dag, misschien zelfs een week, komen dat ik geen buikpijn heb?” En dat is zelfs een maand geworden. Af en toe buikpijn heeft iedereen, maar het resultaat is beter dan ik had durven hopen.

Ik zou Diëtist Rotterdam zeker aanraden en heb dat zelfs al een paar keer gedaan. Ik raad het met name aan, omdat mensen met deze klachten maar naar het ziekenhuis blijven gaan, maar de klachten nooit minder worden. Omdat er in het ziekenhuis maar wordt gezegd dat er niets te zien is, maar ze je wel telkens terug laten komen. Mensen met deze klachten zouden verder moeten kijken, want ik denk echt dat op dit gebied de ziekenhuizen nog heel veel moeten leren. En de manier van Diëtist Rotterdam is op een natuurlijke manier, zodat de resultaten niet van korte duur zijn.

Ik vond het dieet heel goed. Het is moeilijk, maar als je het volhoudt is het super gezond en voel je je binnen no-time beter. Mensen vroegen wel eens aan mij of het wel gezond was dat ik zoveel uit mijn dieet schrapte, maar dat is het zeker. We eten eigenlijk veel te veel dingen die ongemerkt schade kunnen doen.

Nickey Spiering 20 jaar


Weer meer energie

Ik ging naar de praktijk omdat ik graag meer energie wilde. Ik wilde meer doen met voeding, wegens de invloed ervan op het lichaam, met name ook i.v.m. trage schildklier en spierzwakte. De deskundigheid, goede uitleg en het meedenken, heb ik als prettig ervaren, er werd meegedacht vanuit het punt waar je ‘zat’.

Langzamerhand ging het wat beter: met name meer energie. De spierzwakte blijft moeilijk te beïnvloeden. In het begin ben ik ook afgevallen , ongeveer 3 kilo per maand. Ik heb advies gehad over voeding en supplementen en kan er nu weer zelfstandig aan werken.

De uitleg waarom bepaalde voeding beter was is erg prettig, De invloed van een bepaald eetpatroon op werking van lichaam, geeft inzicht. Weten waarom motiveert.

C.H. 62 jaar


Afvallen met een groot doel!

Ik wilde graag afvallen, om mijn droom als profvoetballer te gaan waarmaken. Mijn ervaring bij de praktijk was erg goed! Ik ben altijd keurig en netjes geholpen en heb eigenlijk nooit klachten gehad. Ik ben een fanatieke sporter enik voetbal al 14 jaar en ben ook al 4 jaar bezig in de gym.

Mijn doel was om veel kilo’s kwijt te raken en goed advies te krijgen. Dat is zeker gelukt, want het was maatwerk en ik ben in de tijd dat ik onder begeleiding stond bijna 18 kilo kwijt geraakt en wat spiermassa aangekomen.

Ik was na paar maanden al ongeveer 10 kilo kwijt. Wegens omstandigheden ben ik ook weer een beetje aangekomen, maar dat zorgde er niet voor dat ik stopte en daarbij werd ik goed gecoacht door Gesina.

Ik ben iemand die graag het beste wil en ik ben veel afgevallen, alleen had graag nog meer kwijt geraakt. Maar ik blijf natuurlijk doorgaan.

Ik zou Diëtist Rotterdam zeker aanbevelen omdat je hier krijgt waarvoor je komt. Professionele en juiste advies om af te vallen, spiermassa op te bouwen of wat je vraag dan ook is.

I.Y. Erdogmus 20 jaar


Een nieuwe manier van leven en genieten gevonden

Ik heb een eigen bedrijf in koeltechnische service verlening aan koel/vries containers. Ik was opzoek naar professionele hulp bij overgewicht, een hoge bloeddruk en een verhoogd urinezuur.

Na een duidelijk gesprek over het te volgen traject hebben we afspraken gemaakt over waar aan te houden en welke combinaties van voeding wellicht het beste voor mij zouden werken. Na 2 maanden hebben we een evaluatie gedaan en het bleek dat we op de goede weg waren en hebben hier en daar wat aanpassingen gedaan en met gevolg dat we succesvol zijn geëindigd.

Vooraf had ik mijn wensen aan Elke kenbaar gemaakt en zijn we aan de slag gegaan. Nu, na een periode van 6 maanden zijn we op alle punten geslaagd en is er nieuwe balans en een manier van leven en genieten gevonden.

Al bij het eerste gesprek krijg je de indruk dat je probleem in goede handen is om een oplossing te gaan zoeken. De professionele aanpak en begeleiding geeft je net even dat extra stimulans welke je nodig hebt om op koers te blijven.

Ik ben zeker tevreden over het resultaat. Dit is natuurlijk niet alleen gekomen door het opstellen van een dieet maar heeft wel er voor gezorgd dat de manier van leven weer in balans is gekomen. Eigen discipline, sporten en gezond leven is wel een vereiste.

Ga zo door, prima..!!

Ed Smith


Klachten van maagdarmstelsel

Ik heb hulp gezocht omdat ik veel klachten had van het maagdarmstelsel en ik ben erg bij met de oplossingsgerichte aanpak van het probleem. Na driekwart jaar was er resultaat en blijken gluten mijn grootste gevoeligheid. Het probleem zal altijd gevoelig blijven, maar ik heb nu handvaten hoe ik de klachten kan beperken.

Roos


Na 20 jaar klachtenvrij en zwanger!

Ik was op zoek naar voedingsadvies met betrekking tot reeds jarenlang bestaande (prikkelbare) darmklachten. Daarnaast was ik bezig met een IVF traject, tot nu toe zonder positief resultaat en was dit een extra motivatie om mij aan te melden bij de praktijk, om zo goed mogelijk mijn darmen en hormoonbalans op orde te krijgen.

Ik kreeg een prima en helder advies. Hoewel ik al 20 jaar last van darmklachten had, werden mijn klachten door het volgen van het dieetadvies na een week verminderd. Na drie maanden ben ik bijna geheel klachtvrij. Als ik klachten heb, heb ik meer inzicht in waar dit mee samenhangt en welke voedingsmiddelen hier debet aan zijn.

Nu ben ik inmiddels 14 weken zwanger na een succesvolle embryo terugplaatsing! Ik ben van mening dat het dieet daar een positieve bijdrage aan heeft gehad. Ik benadruk dan ook het belang van goede voedingsadviezen en het proberen op orde te krijgen van je darmen, als je graag zwanger wilt worden. Met name als zwanger worden niet eenvoudig gaat.

36 jarige vrouw


Een gezonder eetpatroon, meer energie en 10 kilo kwijt!

Ik kwam naar de praktijk voor meer energie en een gezonder eetpatroon. De combinatie van sporten en gezondere voeding is super bevallen. Afvallen was niet het doel, maar ik ben in een periode van 3 maanden 10 kilo afgevallen, zonder het gevoel te hebben dat ik aan het ‘diëten’ was. Ik ben meteen met het dieetadvies van Elke aan de slag gegaan en heb me er heel strikt aan gehouden. Maandelijks ben ik op vervolgconsult gekomen en elke keer bleek dat ik gestaag aan het afvallen was.

Ik ben super tevreden over het resultaat. Mijn energie peil is hoger, voel me fitter en ben, zonder dat dit het doel was, 10 kilo afgevallen. In het voedingsadvies wordt duidelijk uitgelegd wat de gevolgen zijn van mijn vorige eetpatroon en waarom het anders zou moeten.

A. Van Dijk, 37 jaar


Meer inzicht in goede voeding en minder darmkrampen

Ik wilde af van mijn darmkrampen, onregelmatige stoelgang en ik wilde meer energie krijgen. Ik werk als barbier, veel staan dus en weinig tijd om rustig te eten. Door de lange dagen eet ik ook nog eens later op de avond en dit was in combinatie met mijn gevoelige darmen weleens erg lastig.

De darmkrampen werden al heel snel minder, maar om heel eerlijk te zijn zal ik het op een bepaalde manier vast wel lastig blijven vinden, omdat ik echt een zoetekauw ben. Maar ik heb nu een beter beeld van hoe ik de balans kan bewaren. Sowieso is nu eindelijk de balans weer terug, na een herstelperiode.

Al met al zijn mijn darmen een stuk rustiger. Ik heb meer inzicht in wat nou eigenlijk goede voeding is en wat de effecten van voeding op je gestel is.

Ik vond het een lastige periode voor mezelf, zeker om de drang naar bepaalde voeding te weerstaan. Maar tegelijk vond ik de gesprekken en de begeleiding wel weer heel erg fijn. Een beetje klagen kon ook gewoon tijdens de afspraken en er werden geen doekjes om gewonden. Ik heb heel erg het gevoel gekregen dat er echt een persoonlijke aanpak was.

Ik zou de praktijk zeker aanbevelen, ik vond Gesina een deskundig, maar ook prettig en vriendelijk persoon. Ik heb het gevoel gekregen dat ik serieus genomen werd, maar tegelijkertijd niet veroordeeld of op de vingers getikt. Ook fijn is dat de praktijk in een mooi gebouw zit en dat er makkelijk en gratis geparkeerd kan worden.

S. van den Bos, 33 jaar


Afname buikpijn klachten

Ik ben 20 jaar en doe de opleiding tot fashion designer, in mijn vrije tijd hou ik van boksen en ik fitness 3 keer in de week. Ik had veel buikpijn en daarom zocht ik hulp.

Het is fijn dat er goed naar mijn problemen werd geluisterd door Elke en ik serieus werd genomen. Na 2 maanden had ik minder last van buikpijn en ook al ben ik er nog niet helemaal, ik ben zeker tevreden met het resultaat tot nu toe. Ik vond de vriendelijkheid in de praktijk erg prettig.

CPK. Hordijk


Geen reuma medicijnen meer nodig!

Ik ben een vrouw van 61 jaar en werk als pedagogische medewerkster op een kinderdagverblijf, ik wilde af van de ontstekingen bij de gewrichten. Er werd goed naar mij geluisterd en op basis van mijn klachten werd een behandelplan opgesteld met tussentijdse evaluatiemomenten. Ik heb een goed gevoel aan over gehouden omdat ik serieus werd genomen.

Er is gewerkt volgens een plan en ik heb mij strikt aan het plan gehouden. Er was niet alleen persoonlijk contact met de diëtiste, ook per email werden er gegevens uitgewisseld. Dit heb ik als prettig ervaren mede gezien mijn woonplaats in het midden van het land.

Al na enkele weken was de uitwerking merkbaar, de ontstekingen werden minder. En na enkele maanden waren de ontstekingen nagenoeg verdwenen.

Door de reumatoloog werden medicijnen voorgeschreven die vervelende bijwerkingen hadden. De diagnose was versleten gewrichten. Door het positieve resultaat hoef ik voor deze klachten niet meer naar de reumatoloog en ben ik af van de medicijnen.

L.K.G. 61 jaar


Na een week verlost van buikpijn

Ik ging naar de praktijk met de wens om meer energie te krijgen, minder pijn in mijn buik en ondersteunende behandeling voor Colitis Ulcerosa. Ik werk als coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel ervaring met hoe het in het hoofd werkt en wat daarin kan helpen om je lekkerker in je vel te laten zitten. De aanvulling van Gesina met kennis over voeding en lijf maakt het plaatje compleet voor mij. Gesina is een prettig mens, heeft een realistische kijk op wat voor dieet in jouw levensstijl past. Kijkt ook naar het grotere geheel, behandeld jouw als mens, niet alleen als darmklachten 😉

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en had wel hoop. Mijn energie is nu (na circa 4 maanden) nog niet maximaal en ik merk zeker dat mijn darmen een stuk rustiger zijn. Heb nu zelden meer pijn, hiervoor ervoer ik bijna dagelijks pijn in mijn buik. De pijn in mijn buik was binnen een week vrijwel geheel weg. Ik ben tevreden en wil nog verder in energie. Dit zal de komende tijd zeker beter worden. Door goed voor mijn lijf te zorgen en meer te bewegen verwacht ik dat ik hier binnen enkele maanden progressie in zie (ik heb al ruim 15 jaar klachten).

Rixt


Een start gemaakt

Ik ben werkzaam binnen de beautybranche en ik hou erg van fitness, hardlopen, en Zumba en maak eigen sieraden. Ik heb me aangemeld bij de praktijk voor hulp bij af vallen, ik had gehoopt meer gewicht te verliezen, maar dit lag vooral aan mijn persoonlijke omstandigheden en niet zozeer aan de begeleiding. Wel verloor ik vrij snel enkele kilo’s en die ben ik ook ‘blijvend’ kwijt en ik ben tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat!

Het hielp mij om informatie over voeding en de eventuele aanpassingen hierin te krijgen, zodat ik het meer kon begrijpen en gemotiveerd te worden en te blijven. Ik vond de gesprekken met Gesina over voeding en hoe dit aan te passen dan ook erg leerzaam. Ook zaken die hierop van invloed zijn en de gesprekken hierover waren prettig. Ik heb het idee dat ik met deze informatie en begeleiding een goede start heb gemaakt om zelf verder te gaan.

Susanne


Geen last meer van buikpijn, minder stemmingswisselingen en beter slapen

Ik wilde kijken of er met voeding iets te doen was aan mijn PMS klachten (stemmingswisselingen, buikpijn, heel slecht slapen). Gesina gaf me goede uitleg en bruikbare tips. Ik werd me ook bewust van zaken in mijn voeding die tekort schoten, ook al at ik niet ongezond. Ze gaf ook bewegingstips, en daar kon ik zeker wat mee. Goed dat ze het totaalplaatje bekijkt.

Ik heb minder klachten, de buikpijn is weg, en stemmingswisselingen minder. Een superslaper zal ik denk ik, nooit worden maar de vervelende pieken met echt tig keer per nacht wakker worden zijn weg. Eerst merkte ik dat de buikpijn minder werd, ik denk binnen een paar weken. Na ruim 2 maanden begon ik wat te merken op de slaap. Ik ben dan ook tevreden. Het fijne is ook dat ik dit voedingspatroon goed kan volhouden. Wat ik erg fijn vond is het persoonlijke meedenken in het toepassen van de adviezen. Ik heb nooit zin om te sporten na mijn werkdag, maar nu heb ik een manier gevonden om thuis extra te bewegen.

Renate, 41 jaar


Na een zoektocht eindelijk met goede voeding mijn energieniveau weer terug 

P1010360Ik had al maanden last van vermoeidheid en het vermoeden was ‘lekke darm syndroom’, helaas wordt dit bij veel huisartsen niet onderkend.

Ik ben een leefstijlcoach en weet aardig wat over voeding, ik sport zelf veel en merk hoeveel invloed voeding heeft op mijn gesteldheid, maar ik heb heel veel bij geleerd bij Gesina. Nadat ik diverse therapeuten had bezocht kwam ik niet veel verder dan wat supplementen. Gesina heeft me inzicht gegeven in optimale voeding voor herstel. Iets wat ik de rest van mijn leven kan gebruiken.

Binnen enkele weken was mijn energieniveau goed gestegen. Na 3 maanden kan ik alweer richting mijn oude eetgewoontes maar dan met mate. Ik ben zeer tevreden met het resultaat omdat het relatief snel ging en ik veel heb opgestoken, dus ik kan je Gesina van harte aanbevelen als je op zoek bent naar kennis, goede begeleiding en betrokkenheid. Verder heeft ze respect voor andere therapeuten die betrokken waren in mijn proces.

Naast de kennis merk ik ook dat er een holistische visie is, want mindfulness en werken aan chakra’s zijn geen vreemde begrippen voor haar. Naast de afspraken is er ook de mogelijkheid om wat vragen te stellen via email. Wel zo fijn om niet te hoeven wachten tot je volgende afspraak!

Cedric Rachmad www.granvida.nl 


10 kilo lichter en klachtenvrij!

Ik heb prikkelbaar darm syndroom en had daarbij heel veel pijnklachten, weinig energie en daarnaast wilde ik graag aantal kilo afvallen. Ik ben werkzaam als doktersassistente en ben moeder van een dochter van 4 jaar, daarnaast vind ik het leuk om te koken en wandel ik graag met mijn Franse Buldog. Natuurlijk wil ik graag genieten van mijn leven en daar past pijn en weinig energie zeker niet bij. Mijn verwachtingen waren zeer hoog omdat de buikklachten zo dusdanig erg waren dat het mij hinderde in mijn dagelijks leven.

Gesina heeft mij met haar kennis en begrijpbare uitleg heel goed geholpen om een juiste balans te vinden in voeding en ik weet nu dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Het resultaat was een zeer snelle verbetering van mijn klachten, al binnen 3 weken waren mijn buikklachten verdwenen en ook de kilo’s vlogen eraf. Ik ben zeer tevreden met het resultaat ik ben nu bijna 10 kg lichter en pijnvrij, wat wil je nog meer!

G. van Dijk


Fitter en lekkerder in mijn vel!

Ik ben begin twintig en werk fulltime, daarnaast sport ik 4 tot 5 keer per week en heb een druk sociaal leven. Omdat mijn energieniveau te laag was en ik last had van PDS (prikkelbare darm syndroom) ging in voor een consult naar praktijk Diëtist Rotterdam.

Dit heb ik als heel fijn ervaren, want ik ben goed geholpen en merkte binnen enkele weken al dat ik minder last had, veel minder last van een opgeblazen gevoel en bijna geen buikkrampen meer. Daarbij zit ik veel fitter en lekkerder in mijn vel, is mijn energie zo goed als terug en ben ik veel bewuster geworden van wat ik wel en niet kan hebben qua voedingsstoffen en welke ik nodig heb om mijn lichaam gezond te houden. Ik vond vooral de aandacht en de duidelijke uitleg die ik kreeg heel prettig, zeker over voeding en de werking van de darmen.

L. Wientjes 23 jaar


Voeding bij revalidatie van rugklachten

Mijn hoofdvraag was om advies te krijgen op het gebied van voeding nu ik meer ben gaan sporten vanwege de revalidatie van rugklachten. Ik kijk erg goed terug op de gesprekken. Gesina is erg kundig, heeft veel kennis over het onderwerp waar ik voor kwam en neemt de tijd om een en ander uit te leggen. Ik heb mijn eetpatroon aan kunnen passen zodat ik mijn lichaam beter ondersteun in het opbouwen van spieren. Met name gericht op een betere balans, wat bij mij inhield meer eiwitrijke producten toevoegen aan mijn eten. Gezien de kennis van zaken zou ik Diëtist Rotterdam zeker aanbevelen.

Y. Lankhaar 28 jaar


Na 3 weken al resultaat en verlost van spierpijn!

Ik wilde afvallen en ben een heel drukke jongen, werk veel, sport veel en doe veel met mijn gezinnetje. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar wilde wel begeleiding bij het afvallen en daarom zocht ik hulp bij Gesina van Diëtist Rotterdam die aanstekelijk enthousiast bleek in het overbrengen van kennis over je lichaam en voeding.

Terug kijkend kan ik zeggen dat ik in ieder geval tevreden ben met de begeleiding, want ik ben nu veel bewuster van mijn eetpatroon en het resultaat was al na drie weken zichtbaar, 1,5 kg lichter en 4 cm geslonken! Bovendien was ik door gerichte suppletie eindelijk van de spierpijn in mijn benen verlost!

Wurya 36 jaar


Ernstige vorm van het Prikkelbare Darm Syndroom, voor het eerst sinds jaren pijn- en klachtenvrij!

dietist rotterdamAl zo lang ik me kan herinneren ben ik aan het tobben met mijn darmen. Onregelmatige ontlasting, opgeblazen buik, maar vooral héél veel pijn. De nodige darmonderzoeken gehad en ook zelf al veel dingen geprobeerd, maar niets hielp helaas. Tot ik bij Gesina terecht kwam! Middenin de drukke Kerstperiode nam mijn moeder contact op met Gesina en tot onze blije verbazing mocht ik meteen langskomen!

Het resultaat was ver boven mijn verwachtingen! Ik had gehoopt dat mijn klachten iets zouden verminderen, maar het resultaat wat ik nu heb bereikt had ik nooit verwacht. Na een week voelde ik al dat mijn buik een stuk rustiger werd. Minder pijn en niet meer opgeblazen. Na 2 weken had ik voor het eerst sinds jaren geen pijn meer!

Ik ben heel fijn geholpen door Gesina. Naast de suppletie heb ik ontzettend veel informatie over mijn lichaam en voeding gekregen. Met bijbehorende recepten, die allemaal heel goed klaar te maken zijn. Geen moeilijke ingrediënten en alles in de supermarkt verkrijgbaar. Dit is dus echt heel goed vol te houden. Ik zou Diëtist Rotterdam als praktijk zeker aanbevelen aan iedereen met deze klachten. Ik dacht zelf alles al geprobeerd te hebben, maar ben toch zo goed als volledig van mijn klachten geholpen! Ik vond de persoonlijke begeleiding, de kant en klare recepten, maar ook de mogelijkheid om altijd tussendoor vragen te mogen stellen via de mail heel fijn. Ik ben Gesina ontzettend dankbaar!

Marjolein Bakelaar, 26 jaar


Een energietekort bij plantaardige voeding zonder pakjes en zakjes opgelost

In eerste instantie wilde ik een gezond voedingsadvies omdat ik plantaardig eet en het idee had dat ik de juiste voedingsstoffen miste in mijn eetpatroon. Ik ben erg goed geholpen bij praktijk Diëtist Rotterdam en alles is heel duidelijk uitgelegd. Wat ik allemaal nodig heb en welke supplementen ik kan gebruiken om tot een goede balans te komen. Ik ben 2 x bij Gesina geweest en ik merkte heel goed resultaat. Mijn energieniveau was weer op peil door mijn andere manier van eten en de supplementen die mij geadviseerd zijn.

Ik was al een tijdje op zoek naar een diëtiste niet negatief tegen over mijn eet patroon aan kijkt (plantaardig eten) en die mij op de juiste manier kon adviseren zonder het gebruik van pakjes en zakjes en light producten. Ik wil plantaardig en onbewerkt voedsel eten en daar heb ik goede adviezen voor gekregen. Ik ben op een erg leuke manier geholpen met hele duidelijke informatie en ik kon gelijk zelf met de informatie aan de slag. Ik begon na ongeveer een week mijn energie terug te krijgen. Wat ik vooral ook fijn vond was de duidelijke uitleg over wat je nodig hebt als bouwstoffen en de manier waarop voedingsstoffen worden opgenomen. Het werd helemaal uitgetekend en dat maakte het heel overzichtelijk. Kortom ik ben erg tevreden met het resultaat!

Petra Vermeer


Binnen een maand verlost van buikpijn en darmproblemen

Ondanks een glutenvrij dieet had ik last van buikpijn en darmproblemen en daarom heb ik begeleiding gezocht bij Diëtist Rotterdam. Mijn situatie is stap voor stap benaderd, ik heb heldere en duidelijke informatie ontvangen en binnen een maand had ik al resultaat! Geen opgeblazen gevoel en buikpijn meer, met als extra resultaat ook nog een begin van gewichtsverlies. Ondanks dat de praktijkruimte niet heel erg groot is, is dat niet hinderlijk omdat je goed en constant in gesprek blijft met de diëtiste. Ik zou Diëtist Rotterdam zeker aanbevelen, alleen al omdat ik in zo’n korte tijd al veel resultaat zie en ik echt baat heb gehad bij de informatie en begeleiding.

S. Levant


Prettig, leerzaam en bruikbare informatie!

Ik wilde graag meer balans vinden en energie krijgen, daarom heb ik begeleiding gezocht bij Gesina. Ik heb naar mijn gevoel de juiste informatie meegekregen waar ik wat mee kon. Ik kon het gelijk in de praktijk brengen en heb het kunnen omzetten naar resultaten waar ik tevreden mee ben. Mensen hebben volgens mij behoefte om gehoord en begrepen te worden om verder te komen in hun proces, dat heb ik zeker zo ervaren bij Gesina en daarom complimenten voor deze manier van werken!

N. 30 jaar


Meer energie en weer aan de wandel na een een burn-out

Ik kreeg een paar maanden geleden een burn-out en het leek mij belangrijk om mijn dieet te optimaliseren en daarom heb ik contact gezocht met Gesina van Praktijk Diëtist Rotterdam. Ik vond het prettig dat Gesina naar professional ook ervaringsdeskundige is van deze problematiek en dat maakte voor mij de stap om begeleiding te zoeken bij een diëtist/orthomoleculair therapeut kleiner. Een week na het slikken van een paar geadviseerde supplementen begon mijn conditie te verbeteren en dit zal deels het natuurlijke herstel zijn, maar ik denk zeker dat de adviezen van Gesina daaraan hebben bijgedragen. Kortom, ik heb weer meer energie en ben weer lekker aan het wandelen en ik zou deze vorm van begeleiding waarbij aandacht wordt gegeven aan suppletie en voeding aan iedereen met een burn-out aanbevelen.

Anne, 32 jaar, Rotterdam


Diabetes en echte voeding

Ik heb al een aantal jaren diabetes en moet daarvoor insuline gebruiken. Mijn bloedsuikerwaarden wilde ik graag meer stabiliseren d.m.v. een ander voedingspatroon. Ik voel me inmiddels al wat beter en minder vermoeid dan voorheen, maar ik ben er nog niet en verwacht meer resultaat als ik zo bezig blijf. Ik vind dat ik goed wordt begeleid door Gesina, want er wordt goed geluisterd en meegedacht met mijn situatie. Ik ben bewuster gaan eten en kijk nu beter naar wat ik in mijn mond stop, ik ga liever voor echte voeding dan voor ‘vulling’, zodat ik weet dat het goed is voor mijn lichaam. De uitleg over voedsel en de recepten vind ik het meest handige, ik zou anders niet weten wat ik moet eten en in welke hoeveelheden. Ik heb Praktijk Diëtist Rotterdam inmiddels zelfs al aanbevolen aan anderen, want ik ben goed geholpen en heb veel opgestoken van de gesprekken.

Sonia R, 35 jaar


Stabiele bloedsuikerspiegel

‘Binnen een week kon ik al terecht bij Praktijk Diëtist Rotterdam, waar ik heen ging omdat ik graag een stabielere bloedsuikerspiegel wilde. Ik vond het vervelend dat ik heel vaak honger had, waardoor ik zeker elke 2 tot 3 uur iets moest eten, omdat ik mezelf anders echt niet goed voelde.

Ik had het idee dat ik al gezond at met veel volkorenproducten en groenten, maar het advies was om daar meer goede vetten en eiwitten bij te gaan eten en dit advies had effect. Ik vond het fijn dat er uitgebreid is gekeken naar mijn eetgedrag en dat ook andere klachten werden meegenomen in het gesprek, waardoor er naar mijn idee verder wordt gekeken dan de reguliere opvatting van voeding en diëtetiek.

De recepten vond ik heel handig en ook al heb ik ze dan niet gebruikt, ze hebben mij wel geïnspireerd en een beeld gegeven van wat ik allemaal kan eten.’

Agaath, 33 jaar


Klachten al met 50% afgenomen!

‘Ik wilde kijken of ik met voeding mijn gewrichtspijn kon verminderen en heb de begeleiding door Gesina als zeer prettig ervaren. Ik ben snel geholpen en door de goede begeleiding en voedingsadviezen zijn mijn klachten al met 50% afgenomen! Ik merkte na ongeveer twee weken op dat ik beter sliep, meer energie had en mijn gewrichten minder kraakte. Kortom ik ben erg tevreden en zou praktijk Diëtist Rotterdam zeker aanbevelen.’

Miranda


Meer inzicht in koolhydraten

‘Ik ben zeer tevreden met de begeleiding van Gesina bij Praktijk Diëtist Rotterdam. Ik ben heel snel geholpen en zie ook snel resultaat. Ik wilde hulp bij het omgaan met diabetes en afvallen, nu heb ik meer inzicht in koolhydraten en voeding. Vroeger wist ik geen alternatieven qua eten en koolhydraten en nu wel. Ik ben al bij veel andere diëtisten geweest, maar dat is niet te vergelijken. Door Gesina is er de tijd genomen en heb ik goed advies gekregen. Ik heb pas 2 afspraken gehad, maar ben al heel tevreden.’

N.O.


Afvallen was niet eens het doel

‘Toen ik een afspraak maakte wilde ik mezelf gewoon weer beter voelen, want ik had diverse klachten en afvallen was niet eens perse het doel.

Bij Praktijk Diëtist Rotterdam heeft Gesina mij super geholpen, ze legt alles in duidelijke taal uit en ik heb na het volgen van de adviezen meer energie, mijn psoriasis is stukken verbeterd en ik ben toch aardig wat gewicht kwijt. Het fijne vind ik ook dat ik ook een vertrouwd gevoel heb bij Gesina en dat is heel wat anders dan eerdere ervaringen die ik heb gehad.

Ik ben super tevreden met hoe het gaat en de supplementen die ik nu tijdelijk gebruik helpen mij daar ook bij. Een consult bij Praktijk Diëtist Rotterdam is een aanrader voor iedereen die zijn voedingspatroon wil aanpassen om zich beter te gaan voelen en af te vallen, de adviezen en recepten die je krijgt helpen daar zeker bij.’

Piet Maas

Heeft u nog vragen?

Bel met 06-28273953 of
010 226 21 29

Stuur een mail naar
info@dietist-rotterdam.nl

Of maak nu zelf direct een afspraak via onderstaande button!

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl