Deze reepjes zijn een echte traktatie voor jong en oud! En het fijne is dat ze ook vriendelijk zijn voor je darmen, dus geen last van buikpijn na deze snoeperij. Wij maken ze regelmatig in diverse samenstellingen, je kunt de noten, zaden of pitten prima variëren. Ze blijven in de koelkast sowieso een week goed, maar in de vriezer zeker een maand. Een fijne en voedzame snack voor onderweg. Dit recept hebben we uit het boekje 'Eet Paleo Lunch' van Marinka Bil, een absolute aanrader!
Ingrediënten
Bereiding
Maal de dadels met de noten in een keukenmachine fijn.
Voeg de overige ingrediënten toe en maal nog even door.
Doe de massa over in een met bakpapier beklede cakevorm en laat opstijven in de koeling en snijd in 12 repen.
Pak ze eventueel apart in zoals in de video in bakpapier, zo kun je ze makkelijk meenemen voor onderweg.
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maal de dadels met de noten in een keukenmachine fijn.
Voeg de overige ingrediënten toe en maal nog even door.
Doe de massa over in een met bakpapier beklede cakevorm en laat opstijven in de koeling en snijd in 12 repen.
Pak ze eventueel apart in zoals in de video in bakpapier, zo kun je ze makkelijk meenemen voor onderweg.