Deze granola is super makkelijk te maken en nog warm uit de oven een traktatie! Natuurlijk kun je meer maken en dit bewaren in een luchtdicht pot, maar ik merk wel dat de granola dan iets minder knapperig is en dat vind ik juist zo lekker. Op zich nog steeds prima te doen, maar wil je die knapperigheid terug halen dan kun je granola nog 1-2 minuten in de oven gooien op 200 graden.
Wij eten deze granola met peer en kokosyoghurt, super lekker!
Ingrediënten
Bereiding
It's a simple!
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Mix alles door elkaar en gooi een stukje bakpapier op een bakplaat.
Bestrijk het bakpapier licht met olijfolie, zo wordt de granola nog krokanter.
Spreid het mengsel over de plaat en verdeel gelijkmatig.
Bak in 10 minuten af.
Laat even afkoelen en enjoy!
0 opdieningen
Ingrediënten
Aanwijzingen
It's a simple!
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Mix alles door elkaar en gooi een stukje bakpapier op een bakplaat.
Bestrijk het bakpapier licht met olijfolie, zo wordt de granola nog krokanter.
Spreid het mengsel over de plaat en verdeel gelijkmatig.
Bak in 10 minuten af.
Laat even afkoelen en enjoy!