door Gesina | feb 1, 2021
Bloemkool FrittataIngredients200 gram bloemkoolrijst (of een restje)2 eieren losgeklopt1 rode peper, fijngesneden1 ui, fijngesneden1 eetlepel olijfolieeen snuf kurkuma, knoflookpoeder en zouteen paar takjes peterselieDirectionsVerhit een kleine koekenpan op halfhoog...
door Gesina | nov 18, 2020
Warme salade met boerenkool en spruitjesIngredientsEen teentje knoflookPeper en zoutOlijfolie om te bakken en voor gebruik in salade (extra vierge)0,5 citroen250-300 gram boerenkool250 gram spruitjesEen peer150 gram haloumi kaas in blokjes gesneden20...
door Gesina | nov 18, 2020
Darmvriendelijke EnergiereepjesIngredients200 g Medjool dadels200 g Cashewnoten65 g Collageen poeder0,50 theelepel Zout50 g Kokosolie gesmoltenDirectionsMaal de dadels met de noten in een keukenmachine fijn. Voeg de overige ingrediënten toe en maal nog even door. Doe...
door Gesina | okt 2, 2020
Zelf amandelmelk makenIngrediënten250 g amandelen250 ml watersnufje zout1 theelepel ahornsiroop of andere zoetstof0,50 theelepel vanille extractBereidingswijzeWeek de amandelen in ruim water gedurende een nacht, spoel ze de volgende dag goed af. Meng weer met 250 ml...
door Gesina | feb 26, 2020
Zalm, zeewier en veggies…IngrediëntenBenodigd keukengereiMiddelgrote koekenpanGrote koekenpan of wokMiddelgrote pan (voor de boekweit)Vis4 Zalm(forel)filets2 eetlepel Vet, zoals kokosvet of olijfolieBoekweit150 g Boekweit (lust je geen boekweit vervang het dan...