0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Natuurlijk wordt vrijwel iedereen getroffen door de impact van het Coronavirus en de beperkende maatregelen die noodgedwongen worden genomen.

Ook voor de praktijk heeft het consequenties, want de praktijkruimte is gevestigd in sportschool David Lloyd en deze is wegens de Corona maatregelen gesloten en daarom verlopen de afspraken nu via telefoon, Skype of Whatsapp videobellen.

Het was even wennen, maar gelukkig is er al snel een weg gevonden om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Er zijn PDF’s met informatie en uitleg ontwikkeld die je ontvangt voorafgaand aan een (intake) consult zodat we tijdens het gesprek e.e.a. duidelijker kunnen maken en de adviezen goed uitgelegd kunnen worden. Dit blijkt ontzettend goed ontvangen te worden en daar ben ik blij om, zo maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die er zijn.

Skype (video)bellen blijkt op mijn huidige werkplek het beste resultaat te geven qua geluidskwaliteit, dus als je de mogelijkheid hebt om te Skypen dan graag! Je kunt mij vinden op Skype via deze link. Stuur mij dan voorafgaand aan het consult een berichtje, dan kan ik op het afgesproken tijdstip contact opnemen via Skype.

Indien je verzekerd bent bij een verzekeringsmaatschappij waar de praktijk geen contract mee heeft ontvang je na afloop van het consult een factuur met betaalverzoek, zodra de betaling is ontvangen verstuur ik het advies op maat per mail.

De algemene voorwaarden zijn zoals altijd van kracht, dus afspraken kosteloos annuleren of verzetten kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Dit kan middels de bevestigingsmail of door een mail te sturen naar info@dietist-rotterdam.nl en daarin aan te geven dat je de afspraak wilt verzetten of annuleren.

Preventie?

Naast de adviezen die het RIVM hanteert wil je natuurlijk ook weten of er nog zaken zijn die van belang zijn in deze tijd. Het lijkt erop dat we naast voldoende rusten, goed slapen, volwaardige voeding en beweging vooral oog moeten hebben voor onze weerstand. Hier de tips die tot nu toe zinvol lijken te zijn:

  • Zorg voor een optimale vitamine D status, dit heeft invloed op de weerstand
  • Vitamine C draagt bij aan een goede weerstand
  • Een gezonde darmflora en een gezond darmslijmvlies zijn ook van belang voor een goede weerstand
  • Daarom heeft onze zuster website Lichter Leven een pakket gemaakt met deze supplementen, genaamd weerstand pakket

De onderstaande artikelen kunnen ook interessant voor je zijn:

Ik wens iedereen veel sterkte in deze moeilijke en uitdagende tijd! Mocht jijzelf of een van je naasten ziek zijn dan wens ik je enorm veel beterschap en zorg vooral goed voor jezelf en de mensen om je heen.

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl