0628273953 / 010 2262129 info@dietist-rotterdam.nl

Soon to come..

Binnenkort zullen we vanuit praktijk Diëtist Rotterdam een training in Mindful Eten aanbieden. Op dit moment ben ik achter de schermen nog druk aan het werk om met verschillende partijen een mooie training op te zetten rondom Mindful Eten.

Mindful Eten

www.dietist-rotterdam.nl

Mindful Eten

Mindful eten is een vorm van eten met aandacht, waarbij je heel bewust beleeft wat je eet en welke emoties en gedachten daar bij komen kijken. Dit is heel erg waardevol wanneer je vaak gedachteloos eet of eet vanuit emotie, zoals bijvoorbeeld eten omdat je verdrietig, boos of juist blij bent.

Mindful Eten komt vanuit de Mindfulness meditatie techniek en is een vorm van milde en open aandacht geven aan wat er op dit moment gebeurt in jezelf en om je heen.

Begin mei heb ik een intensieve opleiding in België afgerond tot Mindful Eten Trainer. Deze kennis wil ik niet alleen inzetten in de aankomende groepstrainingen, maar de technieken zijn ook heel goed in te zetten in individuele consulten.

Meer weten?

Op dit moment wordt Mindful Eten al met veel succes ingezet tijdens individuele consulten, omdat dit is zeer waardevol is en heel goede resultaten biedt bij emotie-gerelateerd eten.

Zodra de data voor de training bekend zijn meld ik dat natuurlijk gelijk op de nieuws pagina en op onze Facebook pagina, maar mocht je alvast meer informatie willen over de trainingen of de individuele mogelijkheden dan kun je mij telefonische bereiken via 0628273953, een berichtje sturen via de contactpagina of een mail sturen naar info@dietist-rotterdam.nl

GRATIS E-BOOK

Met Fitter in een dag krijg je…

- Heerlijke recepten

- Een uitgebalanceerd dagmenu

- Informatie over de invloed van voeding op stress

- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten

- Een nieuwe start

 

Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.

Gelukt, het e-book is naar je inbox verstuurd. Heb je hem niet ontvangen? Check dan even je spamfolder. Zit hij ook daar niet in, stuur dan een mailtje naar info@dietist-rotterdam.nl