Deze Thaise eiersalade vergt wat hakwerk, maar is eigenlijk super makkelijk om te maken en heerlijk fris, hartig en voedzaam!
Hussel de ingrediënten voor de salade en de dressing door elkaar en laat even staan.
Maak de dressing vooraf door alle ingrediënten voor de dressing door elkaar te mengen. Het liefst gebruik ik verse koriander, maar ik heb als nood ook altijd diepvries koriander in huis.
Verhit een hapjes pan of koekenpan en voeg als de pan goed heet is de kokosolie toe. Klop intussen 2 eieren los in een schaaltje en giet de eieren in het hete vet. Het gaat flink bubbelen en als de randjes beginnen te stollen draai je het ei om. Als het ei gaar is leg je het over de salade heen.
Het is ei behoorlijk vet van de kokosolie, maar dat is ook precies de bedoeling, want de saladedressing bevat geen vetten en dan is wat vet van het ei welkom als smaakdrager van de salade.
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
- Heerlijke recepten
- Een uitgebalanceerd dagmenu
- Informatie over de invloed van voeding op stress
- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten
- Een nieuwe start
Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.