Start met het marineren van de tempeh in de oestersaus, sojasaus en sambal. Laat minimaal 1-2 uur marineren.
Kook de broccoli roosjes in zo'n 4 minuten beetgaar en giet af, zet dan terzijde.
Strooi de zeewier in een kom en overgiet met kokend water, laat minimaal 10 minuten wellen. Giet vervolgens af en laat goed uitlekken.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Maak de zeewier aan met de dressing tot een salade, proef of deze op smaak is en voeg naar jouw smaak meer of minder ingrediënten toe.
Roerbak de ui in 5 minuten gaar, voeg dan de broccoli en paksoi toe en roerbak nog zo'n 5 minuten. Voeg naar smaak wat oestersaus toe aan de groenten.
Verhit een diepe koekenpan en gebruik olie, wij hebben kokosvet gebruikt omdat dit goed op hogere temperatuur te verhitten is. Bak de blokjes in zo'n 5 minuten rondom krokant.
Serveer de quinoa, roerbakgroente, zeewier salade en tempeh blokjes. Eet smakelijk!
* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 caloriedieet. Je dagelijkse waarde kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoefte.
- Heerlijke recepten
- Een uitgebalanceerd dagmenu
- Informatie over de invloed van voeding op stress
- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten
- Een nieuwe start
Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.