Verhit een kleine koekenpan op halfhoog vuur en voeg de olijfolie toe, bak dan de ui en peper zachtjes glazig en gaar.
Snij de blaadjes van de peterselie ondertussen fijn.
Voeg dan de peterselie en de specerijen toe en bak 1-2 minuten mee.
Voeg dan de bloemkoolrijst toe. Is het verse bloemkoolrijst bak dan 5-10 minuten tot de rijst gaar is, had je nog een restje bak dan 3-4 minuten tot de rijst warm is.
Giet de eieren er gelijkmatig overheen en bak de frittata in zo'n 10 minuten zachtjes gaar. Is de bovenkant nog zacht leg er even een deksel op en laat gaar stomen of zet even onder de grill van de oven.
Tip: dit gerecht kun je natuurlijk ook maken met kliekjes of verse broccoli rijst.
- Heerlijke recepten
- Een uitgebalanceerd dagmenu
- Informatie over de invloed van voeding op stress
- Inzicht in je eigen voedingsgewoonten
- Een nieuwe start
Al ruim 1000 mensen hebben dit e-book gedownload.